• Păstăi de fasole cu roșii cherry

    Păstăi de fasole cu roșii cherry

    Autor: Dorelia Pironea

    Simplă și gustoasă! Aceasta este caracterizarea rețetei de astăzi. De cele mai multe ori, simplitatea, în arta culinară, are cel mai mare succes. Pentru construirea gusturilor rafinate nu este necesar amestecul unei mulțimi de ingrediente, ci doar de câteva, prețioase. Descoperiți acest adevăr în rețeta următoare!

    Ingrediente

    150 g de păstăi, verzi, de fasole
    300 g roșii cherry
    un grăunte de usturoi
    busuioc
    ulei de măsline
    sare

    Mod de preparare

    Într-un vas cu apă, se pun păstăile și se fierb timp de 10 minute. Se lasă la scurs.

    Într-o tigaie, cu puțin ulei, se călește grăuntele de usturoi, întreg, se adaugă roșiile cherry, tăiate în jumătăți, și puțină sare.

    Se fierb timp de 10 minute, apoi se adaugă păstăile de fasole, fierte. Se lasă pe foc pentru câteva minute, să se amestece aromele, apoi se scoate usturoiul și se presară frunze proaspete de busuioc.

    PĂSTĂILE DE FASOLE

    pastai de fasoleSunt sărace în calorii și grăsimi, iar cantitatea de fibre și proteine este foarte mare. Sunt o sursă de vitamina A, C, K, B6 și acid folic, calciu, siliciu, fier, mangan, potasiu și cupru.

    Păstăile de fasole ajuta la întărirea sistemului imunitar, la îmbunătățirea vederii, la scăderea glicemiei, la menținerea rezistenței oaselor și la îmbunătățirea memoriei.

    Alegeți aromele sănătății!

    Leave a reply →