Păstăi de fasole cu roșii cherry
Autor: Dorelia Pironea
Simplă și gustoasă! Aceasta este caracterizarea rețetei de astăzi. De cele mai multe ori, simplitatea, în arta culinară, are cel mai mare succes. Pentru construirea gusturilor rafinate nu este necesar amestecul unei mulțimi de ingrediente, ci doar de câteva, prețioase. Descoperiți acest adevăr în rețeta următoare!
Ingrediente
150 g de păstăi, verzi, de fasole
300 g roșii cherry
un grăunte de usturoi
busuioc
ulei de măsline
sare
Mod de preparare
Într-un vas cu apă, se pun păstăile și se fierb timp de 10 minute. Se lasă la scurs.
Într-o tigaie, cu puțin ulei, se călește grăuntele de usturoi, întreg, se adaugă roșiile cherry, tăiate în jumătăți, și puțină sare.
Se fierb timp de 10 minute, apoi se adaugă păstăile de fasole, fierte. Se lasă pe foc pentru câteva minute, să se amestece aromele, apoi se scoate usturoiul și se presară frunze proaspete de busuioc.
PĂSTĂILE DE FASOLE
Sunt sărace în calorii și grăsimi, iar cantitatea de fibre și proteine este foarte mare. Sunt o sursă de vitamina A, C, K, B6 și acid folic, calciu, siliciu, fier, mangan, potasiu și cupru.
Păstăile de fasole ajuta la întărirea sistemului imunitar, la îmbunătățirea vederii, la scăderea glicemiei, la menținerea rezistenței oaselor și la îmbunătățirea memoriei.
Leave a reply →