Despre

Testarea auzului:

  • otoemisiuni acustice pentru bebelusi si copii;
  • audiometrie prin joc pentru copii mici;
  • audiometrie tonala liminara clasica pentru copii si adulti;
  • audiometrie vocala, impedancemetrie.

Protezare auditiva clasica.

Consiliere in vederea implantarii cohleare pentru pacientii cu hipoacuzii profunde si ulterior reglaje pentru implanturile achizitionate.

Tratamentul si terapia tinitusului.

Articole si materiale informative

  • Implantul cohlear la copii. Interviu cu Anca Modan, audiolog 10 Oct - Redactor: Dorelia Pironea Foto: Oana Hogrefe Photography Când nervii care fac legătura între urechi şi creier sunt incomplet dezvoltaţi, atunci diagnosticul primit de copil este de hipoacuzie. Un copil diagnosticat astfel nu va auzi vag sunete din mediul său, sau nu va auzi deloc. Un implant cohlear este un dispozitiv medical care înlocuieşte funcţia urechii interne afectate.
  • Vezi dacă prichindelul tău aude bine! 07 Jul - Sursa: Audiolog Anca Modan Foto: przemekklos/photocase.com Dezvoltarea auzului este esențială în copilărie. Adaptarea la mediu, învățarea limbajului și relaționarea cu cei din jur depind de sănătatea acestui aparat. Nou născuții pot beneficia și la noi în țară, în maternități sau în clinici private, de examinări ORL urmate de teste într-un cabinet de audiologie: otoemisiuni acustice (OEA) şi
  • Tusea cronică: un simptom, mai multe boli 06 Jun - Autor: Loredana Dumitrașcu Foto: Francesca Schellhaas/ photocase.com Tusea poate fi, uneori, supărătoare și persistentă, indiferent de medicamentele prescrise de medic sau de siropurile de tuse pe care le folosim impotriva ei. Iată câteva informații esențiale despre acest simptom aparent banal, dar care trebuie tratat cu seriozitate, putând fi semnul unor afecțiuni grave. Cauți un cabinet ORL?