Vă prezentăm emisiuni şi reportaje la care au fost invitati specialiştii Centrului Medical Premed, precum şi interviuri şi alte materiale publicate în presă.

  • Medicii noştri răspund la întrebările mămicilor 11 Nov - Medicii Centrului Medical Premed răspund la întrebările cititoarelor revistei “Mămica de azi”. Dacă aveţi şi dvs. întrebări, va rugăm să le trimiteţi prin e-mail la adresa contact@premed.ro Iată mai jos răspunsurile din revista “Mămica de azi” din noiembrie 2015. Fetiţa mea are rinofaringită acută. Îi poate fi de folos salina artificială? De câte ori pe
  • Kinetoterapia în tratamentul artritei. Interviu cu kinetoterapeut Diana Aslan 08 Aug - Centrul Medical Premed pune la dispoziția pacienților servicii de kinetoterapie informatizată, cu o aparatură performantă, prietenoasă, care invită la dialog, pune întrebări, dă sarcini și oferă răspunsuri. Pentru programări, telefonați la 0752.58.88.12. Vă invitam să citiți un interviu cu d-na Diana Aslan, kinetoterapeut la Centrul Medical Premed, publicat în revista Taifasuri nr. 482 din iulie 2014.
  • Hidrokinetoterapia: recuperare și reeducarea deficiențelor. Interviu cu kinetoterapeut Diana Aslan 08 Aug - Apa este unul dintre factorii esentiali pentru supravietuire, având un rol deosebit și pentru tratarea diferitelor afecțiuni hepatice, renale, gastrice sau reumatismale. În bazinul de recuperare de la Centrul Medical Premed, copiii și adolescenții pot beneficia de o dezvoltare armonioasă și de perfecționarea echilibrului și a mișcărilor. Vă invitam să citiți un interviu cu d-na

Dr. Aurelia Ritivoiu, medic primar pediatru, a fost invitata emisiunii “Starea de bine” din data de 30 noiembrie 2015. Aflati cum puteti preveni afectiunile respiratorii de sezon: prin vaccinare antigripala, vitaminizare, imbracaminte corespunzatoare, evitarea contactului cu alti copii bolnavi si folosirea corecta a antibioticelor, la recomandarea medicului.

Dr. Ovidiu Tudor, medic specialist neurolog, a fost invitatul emisiunii “Starea de bine” din data de 12 noiembrie 2015. Miastenia gravis este o afectiune autoimună neuromusculara rara, care se manifesta prin oboseala accentuata, vedere dubla, dificultati la masticatie si inghitirea alimentelor si pana la afectarea muschilor respiratori. In aceasta emisiune, dr. Tudor vorbeste despre diagnosticul si tratamentul miasteniei gravis.

Diana Aslan, kinetoterapeut la Centrul Medical Premed, a fost invitata emisiunii “Starea de bine” din data de 27 octombrie 2015, si prezinta cateva proceduri si aparate din sala de kinetoterapie pe care le putem folosi in recuperarea medicala.

Anca Modan, audiolog-psiholog la Centrul de protezare auditiva Audiologos din cadrul Centrului Medical Premed, a participat la emisiunea “Starea de bine” din data de 3 noiembrie 2015. D-na Modan vorbeste despre functionarea implantului cohlear si despre etapele prin care trece pacientul pentru a beneficia de acest tratament.

Dr. Aurelia Ritivoiu, medic primar pediatru, a fost invitata emisiunii “Starea de bine” din data de 19 octombrie 2015. Dr. Ritivoiu prezinta principalele semne de urgenta in pediatrie, in functie de varsta.

Dr. Ovidiu Tudor, medic specialist neurolog, a fost invitatul emisiunii “Starea de bine” din data de 3 martie 2015 si a vorbit despre migrena: semne clinice, diagnostic si tratament.

Stire difuzata la Speranta TV despre evenimentul organizat cu ocazia inaugurari Centrului Medical Premed.

Stire in limba engleza despre inaugurarea Centrului Medical Premed publicata pe site-ul Departamentului de Comunicare al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Europa.

Stire in limba romana despre inaugurarea Centrului Medical Premed, publicata pe site-ul adventist.ro

Stire publicata pe site-ul adventist.ro despre programul “Scoala Parintilor”, sustinut de  Lucian Cristescu – profesor, conferențiar international și autor de carte, în perioada 22 aprilie – 10 iunie 2015

Stire publicata pe site-ul adventist.ro despre proiectul “Zi de bine”, desfasurat in data de 21 martie in Bucuresti. Centrul Medical Premed și Fundația Donatorilor Benevoli de Sânge s-au alăturat Asociației studențești AMiCUS București într-o campanie de informare cu privire la importanța donării de sânge.

Stire despre programul  „Săptămâna altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!”, desfasurat de Premed in colaborare cu Scoala Mihai Ionescu in zilele de 6 si 7 aprilie 2015.

Dr. Ovidiu Tudor, medic specialist neurolog, descrie diferitele tipuri de durere de cap si indica directii terapeutice in cadrul emisiunii “Starea de bine” din data de 3 martie 2015.

Veronica Ciurtin, logoped, prezinta la emisiunea “Starea de bine” din data de 12 mai 2015 metodele folosite in cabinetul de logopedie si semnele pe care trebuie sa le recunoasca parintii la copilul lor astfel incat sa se prezinte din timp la specialist.

Dr. Aurelia Ritivoiu, medic primar pediatru, a fost invitata emisiunii Starea de bine din 24 februarie 2015, si a vorbit despre infectiile urinare ale copilului.