• Centrul Medical Premed are un nou Director General

  Centrul Medical Premed are un nou Director General

  Începând din luna iunie, pastorul Liviu Dumitrașcu este noul Director General al Centrului Medical Premed. Alăturându-se echipei de cadre medicale, Liviu Dumitrașcu vine cu un plus de vitalitate și competență, care va contribui la creșterea primului centru medical la Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.

  Liviu Dumitrașcu este absolvent al Facultății de Teologie Pastorală de la Cernica și al masteratului în Comunicare Managerială și Resurse Umane  al Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul S.N.S.P.A. Este căsătorit cu Carmen Dumitrașcu, are o fiică, Aida, căsătorită cu Adrian Enache, și un nepot, Andi Enache. Liviu Dumitrașcu are o bogată experiență managerială, fiind unul dintre fondatorii postului de televiziune Speranța TV, fost Director de Programe în perioada 2007-2014 și fost realizator al emisiunii „Perspective”.

  „Îi apreciez pe aceia care au pus bazele acestui centru medical”, a afirmat Liviu Dumitrașcu. „Știu munca lor, provocările și piedicile pe care le-au întâmpinat, reevaluările și replierile, și știu că vom colabora bine și vom face ca această lucrare să crească, atât din punct de vedere al misiunii sale, cât și din punct de vedere financiar”.

  Management Premed

  Conducerea Centrului Medical Premed: Liviu Dumitrașcu, dr. Svetlana Ciocârlan și Felix Ghineț

  „Îi spunem un bun venit domnului Dumitrașcu în echipa noastră”, a declarat dr. Svetlana Ciocârlan, medic rezident chirurgie generală și Director Medical al Centrului Premed. „Avem nevoie de idei noi și de oameni talentați, care să reprezinte valorile noastre și să investească în misiunea pe care un centru medical creștin o are”.

  Într-o perioadă în care îngrijirea sănătății este un domeniu complex, în care aspectele psihologice, sociale și spirituale sunt la fel de serios luate în calcul ca elementele medicale, Premed este o clinică având o viziune unică pe piața românească. Această unicitate este dată tocmai de abordarea holistică, în care credința în puterea lui Dumnezeu este legată strâns de practica medicală de un înalt profesionalism și la standarde calitative înalte. Orientarea către medicina preventivă și către stilul de viață sănătos, într-o țară în care investiția în sănătate și profilaxie este insuficientă, face din Premed o instituție de care societatea are nevoie și prin intermediul căreia calitatea vieții pacienților poate crește.

  „Experiența fiecărui membru al echipei Centrului Medical Premed, în domeniul în care s-a specializat, este binevenită și binecuvântată și este necesară pentru binele și sănătatea oamenilor”, a declarat pastorul Nicolae Ionescu, reprezentantul conducerii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din zona Muntenia. „Dar aș vrea să nu uităm că, mai presus de toate aceste lucruri, există un Dumnezeu care a dat viața, care a păstrat viața și care are cele mai specifice și abilitate metode de a interveni în ființa umană, dându-i sau redându-i sănătatea deplină”.

  Premed este prima clinică medicală aparținând Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România și face parte din sistemul medical adventist, o rețea de peste 700 de unități medicale (spitale, sanatorii, clinici, centre de sănătate, dispensare, misiuni medicale) cu o experiență de mai bine de 150 de ani. Principiile promovate de Centrul Medical Premed, ca membru al sistemului medical adventist, sunt abordarea holistică a pacientului, utilizarea celor mai noi cunoștințe din domeniu și interesul pentru un stil de viață echilibrat, sănătos.

  Leave a reply →